Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sufleu cu somon, sparanghel verde si sofran - By Emile Henry

(0)
chef profile img

Emile Henry

65 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sufleu cu somon, sparanghel verde si sofran - By Emile Henry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sufleu cu somon, sparanghel verde si sofran - By Emile Henry

(0)
chef profile img

Emile Henry

65 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cel mai apreciat peste oceanic, supranumit si regele pestilor, somonul este cea mai buna sursa de Omega 3, asigurand o consistenta sursa de proteine indiferent de modul de preparare.

Sufleu cu somon, sparanghel verde si sofran - By Emile Henry

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emile Henry
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Cel mai apreciat peste oceanic, supranumit si regele pestilor, somonul este cea mai buna sursa de Omega 3, asigurand o consistenta sursa de proteine indiferent de modul de preparare.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 8 buc sparanghel
  • 3 buc galbenus de ou
  • 4 buc albus de ou
  • 250 gr file de peste somon
  • 1 buc file de peste somon afumat
  • 50 gr unt
  • 30 gr faina
  • 250 ml smantana
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • varf de cutit sofran
  • 1sparanghel
    8 buc
  • 2galbenus de ou
    3 buc
  • 3albus de ou
    4 buc
  • 4file de peste somon
    250 gr
  • 5file de peste somon afumat
    1 buc
  • 6unt
    50 gr
  • 7faina
    30 gr
  • 8smantana
    250 ml
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11sofran
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

produse recomandate

Oala 26 cm/ 4 l, Burgundy - Emile Henry
339 leiÎn stoc
Tigaie 20 cm "RIALTO" - Ballarini
130 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 14 cm/1 l - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16 cm/1,3 L - AMT Gastroguss
240 leiÎn stoc
Tel 15 cm - Westmark

Tel 15 cm - Westmark

25 lei În stoc

25 leiÎn stoc
Platou servire bambus, 22 cm - Kesper
19 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!