Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cotlet de porc cu sos de ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cotlet de porc cu sos de ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cotlet de porc cu sos de ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Feliile de cotlet de porc sunt mai intai prajite in unt. In timpul prajirii au loc reactii in urma carora se formeaza compusi chimici care dau atat culoarea rumena de la suprafata carnii cat si o gama complexa de arome. Salota, ciupercile si usturoiul, gatite in grasimea aromata lasata de carne, Sherry supa de carne si smantana formeaza sosul delicios, care va imbraca apoi bucatile de carne.

Cotlet de porc cu sos de ciuperci

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Feliile de cotlet de porc sunt mai intai prajite in unt. In timpul prajirii au loc reactii in urma carora se formeaza compusi chimici care dau atat culoarea rumena de la suprafata carnii cat si o gama complexa de arome. Salota, ciupercile si usturoiul, gatite in grasimea aromata lasata de carne, Sherry supa de carne si smantana formeaza sosul delicios, care va imbraca apoi bucatile de carne.

Ingrediente

Portii:
Cotlet de Porc
  • 1 kg cotlet de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 30 gr unt
  • 20 ml ulei
  • 1cotlet de porc
    1 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper negru macinat
    dupa gust
  • 4unt
    30 gr
  • 5ulei
    20 ml
Sos de ciuperci
  • 300 gr ciuperci Champignon
  • 150 gr ciuperci Shimeji
  • 1 buc salota
  • 3 catei usturoi
  • 20 gr faina
  • 120 ml sherry sec
  • 345 ml supa de carne
  • 0.5 lingurita cimbru uscat
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1ciuperci Champignon
    300 gr
  • 2ciuperci Shimeji
    150 gr
  • 3salota
    1 buc
  • 4usturoi
    3 catei
  • 5faina
    20 gr
  • 6sherry sec
    120 ml
  • 7supa de carne
    345 ml
  • 8cimbru uscat
    0.5 lingurita
  • 9smantana pentru gatit
    100 ml
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/76777aca-bf94-47a4-9e90-cc0f034100e5.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 03:02
Cotlet cu sos de ciuperci  |  Reteta gatita
Carnea (cotletul) trebuie supusă chiar de la început unei temperaturi mai inalte, cu scopul de a forma o crustă, care să împiedice dizolvarea materiilor hrănitoare ce le conţine, în sosul în care va fierbe, astfel carnea îşi păstrează suculenţa.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.