Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Char Siu, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Char Siu, la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Char Siu, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2401 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Sosul Char Siu este un sos din bucataria chinezeasca, pe baza de sos de soia, sos de stridii, zahar, miere, condimente si ulei. Gustul dulce si bogat da o aroma complexa preparatelor prajite sau la gratar. In aceasta reteta, pulpele de pui sunt marinate in sos char siu si gatite la friteuza cu aer cald. Pentru un plus de gust si textura, la final carnea este glazurata cu sos si gatita pentru inca cateva minute, pana cand zaharul si mierea formeaza o crusta caramelizata. Orezul este garnitura potrivita pentru acest preparat.

Pui Char Siu, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Sosul Char Siu este un sos din bucataria chinezeasca, pe baza de sos de soia, sos de stridii, zahar, miere, condimente si ulei. Gustul dulce si bogat da o aroma complexa preparatelor prajite sau la gratar. In aceasta reteta, pulpele de pui sunt marinate in sos char siu si gatite la friteuza cu aer cald. Pentru un plus de gust si textura, la final carnea este glazurata cu sos si gatita pentru inca cateva minute, pana cand zaharul si mierea formeaza o crusta caramelizata. Orezul este garnitura potrivita pentru acest preparat.

Ingrediente

Portii:
  • 1 lingura ulei vegetal
  • 0.5 lingura ulei de susan
  • 1 lingura vin de orez Shaoxing
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1.5 linguri sos de soia dark
  • 1.5 linguri sos de soia
  • dupa gust sare
  • 15 gr zahar brun
  • 0.5 lingurita condiment 5 spice
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • 0.5 lingura pudra de ceapa
  • 0.5 lingura usturoi pudra
  • 600 gr pulpe superioare de pui
  • 1ulei vegetal
    1 lingura
  • 2ulei de susan
    0.5 lingura
  • 3vin de orez Shaoxing
    1 lingura
  • 4miere
    1 lingura
  • 5sos de stridii
    1 lingura
  • 6sos de soia dark
    1.5 linguri
  • 7sos de soia
    1.5 linguri
  • 8sare
    dupa gust
  • 9zahar brun
    15 gr
  • 10condiment 5 spice
    0.5 lingurita
  • 11piper alb macinat
    1 lingurita
  • 12pudra de ceapa
    0.5 lingura
  • 13usturoi pudra
    0.5 lingura
  • 14pulpe superioare de pui
    600 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.