Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de Ciolan Afumat cu Legume

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Ciorba de Ciolan Afumat cu Legume
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de Ciolan Afumat cu Legume

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de ciolan afumat este absolut delicioasa, usor de preparat si satisface poftele si celui mai pretentios gurmand (glumesc, desigur). Se poate prepara si din costita afumata, iar eu uneori o fac si din piept de porc afumat, iese la fel de bine. Se consuma mai ales in perioada rece, toamna si iarna, dar eu, ce-i drept, mai rar, o fac si vara, deoarece din combinatia de legume cu gustul fin de afumatura, rezulta o ciorba aromata si cremoasa, pe care iti vine sa o mananci iar si iar.

Ciorba de Ciolan Afumat cu Legume

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bucataria Mamei
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de ciolan afumat este absolut delicioasa, usor de preparat si satisface poftele si celui mai pretentios gurmand (glumesc, desigur). Se poate prepara si din costita afumata, iar eu uneori o fac si din piept de porc afumat, iese la fel de bine. Se consuma mai ales in perioada rece, toamna si iarna, dar eu, ce-i drept, mai rar, o fac si vara, deoarece din combinatia de legume cu gustul fin de afumatura, rezulta o ciorba aromata si cremoasa, pe care iti vine sa o mananci iar si iar.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc ciolan afumat
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc ardei
  • 3 buc cartofi
  • 2 buc rosii
  • 2 buc ceapa
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 300 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 gr fidea
  • dupa gust sare
  • 3 l apa
  • 1ciolan afumat
    1 buc
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3radacina de telina
    1 buc
  • 4pastarnac
    1 buc
  • 5ardei
    1 buc
  • 6cartofi
    3 buc
  • 7rosii
    2 buc
  • 8ceapa
    2 buc
  • 9pasta de rosii
    3 linguri
  • 10bors
    300 ml
  • 11leustean
    1 legatura
  • 12patrunjel
    1 legatura
  • 13fidea
    50 gr
  • 14sare
    dupa gust
  • 15apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 22cm/7L - Kitchen Craft
325 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 24cm/8,5L - Kitchen Craft
365 leiÎn stoc
Decojitor din inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.